Om DugnadPartner

Vi tilbyr Norges best betalte dugnad for idrettslag, skoleklasser, russ, kor, korps, speidere, andre foreninger og formål.

Dugnad er en avgjørende ressurs for ulike lag, foreninger og grupper, og er ofte helt nødvendig for at medlemmene skal kunne få et godt aktivitetstilbud. Vårt motto er at det skal være gøy å jobbe med dugnad, og det skal være enkelt å se resultater.

Dugnad med god fortjeneste

Vi skiller oss fra andre ved å tilby unike og morsomme dugnadsprodukter og tjenester til konkurransedyktige betingelser, enten det er kransekaker, honning eller arrangerer deres eget pizzalotteri.

Dugnadpartner er og skal være en totalleverandør, og det er på den måten vi hatt mulighet til å tilby dugnad med god fortjeneste til frivilligheten i Norge i mange år.

Bildecollage med russ, kordame, gutter som spiller fotball og korps på 17. mai
Dugnad kan gi verdifulle fordeler til ulike grupper, for eksempel russ, fotballag, korps, og kor. Det skaper økonomisk støtte, styrker samholdet, og bidrar til å realisere felles mål, enten det innsamlig til nytt utstyr eller uniformer.

Dugnad gjort enkelt

Vår målsetting er å gjøre inntjening enkelt og effektivt for grupper, ved å tilby annerledes og ettertraktede produkter, samt miljøvennlige alternativer som tøyinnsamling og pantedugnad.

Ønsker du en arbeidsdugnad, fremfor å selge fysiske produkter, samarbeider vi i dag med flere forskjellige bedrifter som søker etter denne typen aktiviteter, selv om vi ikke arrangerer dem selv.

Sammen finner vi den dugnaden som passer best for dere. La oss hjelpe deg!

«Mottoet vårt er at det skal være gøy å jobbe med dugnad, og det skal være enkelt å se resultater»

Kim Simensen, Daglig leder i DugnadPartner