Om DugnadPartner

Vi tilbyr Norges best betalte dugnad for idrettslag, skoleklasser, russ, kor, korps, speidere, andre foreninger og formål.

Fremtidsrettet dugnadspartner

Vi skiller oss fra andre ved å tilby unike dugnadsprodukter og tjenester til konkuransedyktige betingelser. Dugnadpartner er en totalleverandør. På den måten har vi hatt mulighet til å tilby høy fortjeneste til frivilligheten i Norge.

Bildecollage med russ, kordame, gutter som spiller fotball og korps på 17. mai
Dugnad kan gi verdifulle fordeler til ulike grupper, for eksempel russ, fotballag, korps, og kor. Det skaper økonomisk støtte, styrker samholdet, og bidrar til å realisere felles mål, enten det innsamlig til nytt utstyr eller uniformer.

Dugnad er en avgjørende ressurs for ulike lag, foreninger og grupper, og er ofte helt nødvendig for at medlemmene skal kunne få et godt aktivitetstilbud.

Dugnadsarbeidet fremmer et sosialt og frivillig engasjement som ikke bare skaper ekstra inntekter, men også styrker samhørigheten og fellesskapet i gruppen.

Denne kollektive innsatsen bidrar for eksempel til å redusere kostnader, opprettholde rimelige medlemsavgifter, og sikre en bærekraftig drift. Dugnad er dermed en vital faktor som beriker både det sportslige og sosiale aspektet av organisasjonen.

Dugnad gjort enkelt

Vårt mål er å gjøre det så enkelt som mulig og skape de inntekter dere har behov for. Sammen finner vi den dugnaden som passer best for dere. La oss hjelpe deg!

Har du spørsmål, er det alltid bare å ta kontakt med oss.

Mottoet vårt er at det skal være gøy å jobbe med dugnad, og det skal være enkelt å se resultater!

André Skogsrud, Daglig leder i DugnadPartner