Pizzalotteri – en morsom og enkel dugnad du vil gjøre igjen!

Bli med på et unikt salgsdugnadseventyr med Pizzalotteri og vårt pizzagavekortkonsept! Med over 150 deltakende pizzarestauranter og en enkel, morsom innsamlingsmetode, er dette den perfekte dugnaden å samle inn penger til gruppa, laget eller foreningen din på.

Arranger deres eget pizzalotteri

Arrangering av et Pizzalotteri er en lek! Det krever minimal innsats fra foreldre, og er en morsom måte å samle inn penger til ulike midler på. Ved å selge pizzakuponger til naboer, venner og familie i ulike kanaler og arenaer, kan dere enkelt nå deres innsamlingsmål.

dame holder telefon med pizzalotterikupong fra facebookinnlegg
dame holder telefon med pizzalotterikupong fra facebookinnlegg, zoomet inn på kommentarfelt

Med våre digitale pizzagavekort, kan vinnerne fra kupongene nyte et mangfold av pizzasteder over hele landet, fra kjente kjeder til unike lokale favoritter.

Nysgjerrig? Les mer om hvordan dere kan arrangere pizzalotteri.

Møt våre pizzapartnere – nyt en smakfull pizza

Vi er stolte av å samarbeide med over 150 pizzarestauranter og kjeder, som hver bidrar til å gjøre Pizzalotteri til en smakfull suksess. Fra små, familiedrevne pizzeriaer til velkjente pizzakjeder, er det noe for enhver smak og anledning.

La oss presentere noen av våre utvalgte pizzapartnere:

bankers-pizza-logo

I Bankers blir pizza tilberedt med kjærlighet! Lidenskap for kvalitet og utmerket service er alltid hovedfokuset. Ferske bunner bakes daglig og får den perfekte behandlingen, slik at gjestene kan nyte en rykende fersk kvalitetspizza, rik på smakfullt fyll. Lokale leverandører prioriteres for kjøtt- og grønnsaksprodukter, og ekte ost fra jærske bønder benyttes. Bunnen er melkefri, og vegansk ost tilbys som et alternativ.

dominos pizza logo

Verdens største merkevare innen take-away pizza. Den deilige Domino’s-pizzaen har internasjonalt fått munner til å renne siden 1960. I Norge har pizzakjeden snart tiårsjubileum, og du finner de på 42 lokasjoner fra Kristiansand i sør til Trondheim i midt. Alle pizzaer er håndlaget fra fersk deig som optimalt har hevet i 72 timer!

Foten-kiosk-og-restaurant-logo

Velkommen til Foten Kiosk og Restaurant! Opplev deilig, håndlagde pizzaer laget med ferske ingredienser og kjærlighet. Den unike smaken og en fantastisk utsikt over vannet gjør Foten til det beste valget for en uforglemmelig pizzaopplevelse.

PizzeriaComunale-Teaterplassen

Velkommen til Pizzeria Comunale, en nyoppdaget perle på Teaterplassen, Grønland. Restauranten er stolt av å servere autentisk pizza laget med biga og nøye utvalgte ingredienser av ypperste kvalitet. Menyen er inspirert av den klassiske napoletanske stilen, med individuelle porsjonsstørrelser som passer enhver smak.

Bak kjøkkenteamet står erfarne fagfolk, som inviterer deg til en uovertruffen kulinarisk opplevelse.

Lurer du på hvem andre som er med? Se oversikt over alle våre pizzapartnere.

Bestill gratis pizzakuponger, og kom i gang med pizzalotteri!

Arranger deres eget Pizzalotteri i dag, og bli en del av et fellesskap som støtter lokale pizzarestauranter samtidig som dere når deres innsamlingsmål. Sammen kan vi skape smakfulle opplevelser, både for dere selv og for vinnerne av et pizzagavekort.

Har du spørsmål om pizzalotteri og vårt pizzagavekortkonsept? Ring eller send sms til 411 13 004, send e-post dugnad@dugnadpartner.no, eller ta kontakt via vårt kontaktskjema.

Les gjerne også:

Hva er dugnad:

Dugnad er en stolt norsk tradisjon der ulike medlemmer, enten det er et idrettslag, en forening, en gruppe eller en skoleklasse, samles for å bidra med sin tid og innsats. Dugnaden har som mål å styrke samholdet i gruppen samtidig som man skaffer midler til felles formål, enten det er til klubbkassa, nytt utstyr eller andre viktige prosjekter. Gjennom dugnad skapes ikke bare resultater, men også minner og et sterkt fellesskap.

Hvordan fungerer dugnaden:

Dugnader organiseres gjennom planlegging og samarbeid. For denne salgsdugnaden får dere x antall kuponger ut ifra x antall deltagere. Hver kupong gir en vinner, og antallet gavekort kommer derfor an på antall kuponger dere bestiller.

Hvordan gjennomføres dugnaden:

Pizzalotteri arrangerer dere selv ved å benytte en kupong med flere rubrikker. Salgsmulighetene deres er varierte, og dere kan selge til naboer, venner og familie i ulike kanaler og arenaer. Prisen per rubrikk/rute kan bestemmes etter eget ønske. For eksempel, ved å selge hver rubrikk for kr. 25,-, kan hver kupong generere en omsetning på kr. 750,-

Dersom dere velger å kjøpe gavekort fra oss, vil kostnaden per gavekort være kr. 225,-, og deres inntjening vil dermed være kr. 525,- per kupong.

Fordeler med pizzalotteri:

  1. Prisen på 25kr er levelig for de fleste som vil gjøre at mange vil bidra med å støtte
  2. Premien kan brukes over hele landet og vil derfor bidra til at deltakerne kan selge pizzalodd til familie og venner uansett hvor de bor, f.eks via Facebook. 
  3. Pizzalotteri gir raske resultater hvis dere f.eks. allerede trenger samle inn penger til aktivitet i inneværende år
  4. Salget kan gjennomføres på mange måter. Digitalt, utenfor kjøpesenter, matbutikker, markedsdager, byfester, gå rundt i nabolaget osv. 
  5. Barna og ungdommen selv kan bidra. Ta på lagdrakter, bank noen dører så vil disse kupongene raskt bli solgt ut. 
  6. Lite administrasjon. Fysiske og digitale kuponger sendes til dere raskt og gavekortene sendes som PDF på epost når salget er avsluttet. 
  7. Faktura på gavekortene sendes først etter avsluttet dugnad og vi gir dere god betalingsfrist.
Liggende bilde med pizzaillustrasjon for dugnadpartner