Bli med på 17. mai-dugnad – selg festkaken alle vil ha!

Våren i Norge bringer med seg en magisk stemning og et økende behov for deilige kaker. Overraskende nok selges det hele 30 % flere kaker på våren enn før jul, og blant tradisjonsrike festkaker er vår kjære kransekake i en klasse for seg. Den er festbordets stjerne nr 1, enten det er dåp, konfirmasjon, bryllup, 17. mai eller bursdag.

Hva om du kunne bidra til fellesskapet ved å selge noe som ikke bare er spiselig og godt, men også en uunnværlig del av enhver fest? Bli med på kransekakedugnaden, og bidra til fellesskapet med denne tradisjonsrike festkaken som passer perfekt til 17. mai-dugnad og alle andre festlige anledninger!

Tjen penger til laget, foreningen eller gruppa di

Det har alltid vært populært å selge mat som dugnadsprodukt, og er vel ikke bedre enn å tilby noe som folk virkelig trenger, og kan nyte umiddelbart.

kransekake-kransekakedugnaden-dugnadpartner
SERVERINGSKLAR – Selg en fix ferdig festpyntet kransekake, og samle inn penger til gruppas formål.

Tjen penger til laget, gruppa, klassen eller foreningen din ved å delta i vår kransekakedugnad! I samarbeid med Kransekakebakeren AS, har vi gjort det enkelt for deg;

  • markedets største 18-ringers kransekake på 1,1 kg
  • ekstra flagg, smellbonboner og glasur
  • Norskprodusert
  • Glutenfri
  • 34 % mandler
  • Fix ferdig pyntet – kan settes rett på festbordet
  • Perfekt gave – kommer i innbydende gaveeske

Hvor mye tjener vi?

For hver kransekake hvert medlem selger, tjener dere kr. 150,- per stk. Er dere f.eks. en skoleklasse på 28 elever, og alle elevene selger 3 kransekaker hver, tjener klassen kr. 12 600,-

Bilde av dame som holder en iphone med skedsmo gutter12 sitt salg ift kransekakedugnaden
Til kransekakedugnaden får du skreddersydd personlig salgsplakat til bruk i sosiale medier og andre kanaler.

Meld deg på kransekakedugnaden

Kransekakedugnaden handler ikke bare om å selge kaker, men også om å dele smil og glede med dem rundt deg. Bli en del av denne søte 17. mai-dugnaden for fellesskapet, og gjør alles festlige anledninger ekstra spesiell med en smakfull kake fra Kransekakebakeren AS på festbordet.

Les mer om kransekakedugnaden.

Har du spørsmål om kransekakedugnaden: Ring eller send sms til 411 13 004, send e-post dugnad@dugnadpartner.no, eller ta kontakt via vårt kontaktskjema.

Hva er dugnad:

Dugnad er en stolt norsk tradisjon der ulike medlemmer, enten det er et idrettslag, en forening, en gruppe eller en skoleklasse, samles for å bidra med sin tid og innsats. Dugnaden har som mål å styrke samholdet i gruppen samtidig som man skaffer midler til felles formål, enten det er til klubbkassa, nytt utstyr eller andre viktige prosjekter. Gjennom dugnad skapes ikke bare resultater, men også minner og et sterkt fellesskap.

Hvordan fungerer dugnaden:

Dugnader organiseres vanligvis gjennom planlegging og samarbeid. For salgsdugnader velger dere hvilke produkter dere ønsker å selge, og elevene, foreldrene og lærerne jobber sammen for å markedsføre og selge disse. Vi anbefaler en salgsperiode på 14 dager, men dette er selvsagt helt opp til dere.

Hvordan gjennomføres dugnaden:

Salgsdugnad kan arrangeres på to måter, og det er viktig at dere velger det som passer best mulig for dere.

  1. Forhåndssalg – Forhåndssalg fungerer ved at dere selger produktene på forhånd, og legger inn alle bestillinger i et eget bestillingsskjema levert av oss. Når salgsperioden er ferdig, sender ansvarlig hos dere inn den samlede bestillingen til oss.
  2. Direktesalg – Ved direktesalg bestiller dere x antall produkter dere ønsker å selge, basert på det som skal gi dere best inntjening. Her er det ofte at hver deltager skal selge like mange enheter. Ved bestilling, sender vi varene til dere umiddelbart.

Det er også mulig å kombinere disse. Ta gjerne kontakt, så hjelper vi dere med å finne den salgsmåten som passer dere.