Vi søker flere pizzapartnere

DugnadPartner inviterer din restaurant til å bli pizzapartner i Norges morsomste og enkleste pizzalotteri. Med over 30,000 forhåndspåmeldte for 2024, har Pizzalotteriet allerede skapt et stort engasjement. Vil din restaurant være med på moroa ved å selge pizza, og samtidig støtte lokale lag og foreninger? Bli med på laget!

Hva er Pizzalotteriet?

Pizzalotteriet er en dugnad hvor lag, grupper, foreninger og organisasjoner kan tjene ekstra penger, enten det er en innsamling til skoletur, nytt utstyr for fotballklubben, eller andre formål.

Bilde av kuponger til pizzalotteriet til dugnadpartner

1. Selg pizzakuponger

Gruppene selger pizzakuponger, enten ved å gå rundt i nabolaget eller via sosiale medier. Hver kupong inneholder 30 lodd, hvorav en av disse gir en vinner.

gavekortvisning-pizzalotteriet-dugnadpartner

2. Vinn gavekort på pizza!

Hver kupong gir en heldig vinner! Vinneren får et gavekort på en rykende fersk pizza, fra en av våre samarbeidspartnere. Det er her restauranten din kommer inn i bildet.

Les gjerne mer om: «Pizzalotteriet»

Hva vil det si å være pizzapartner?

Som Pizzapartner skal dere kunne ta imot gavekortene våre, og gi innehaver av kortet (en vinner fra Pizzalotteriet) en valgfri stor pizza med seg hjem. For hvert gavekort du tar imot, betaler vi kr. 200,- til deg og restauranten din.

En gang hver måned sender du gavekortene tilbake til oss, i ferdig frankert konvolutt sammen med en faktura.

Hender som lager pizzadeig
Vi kjøper pizza av deg – kr. 200,- pr pizza!

Pizzalotteriet har mottatt svært god respons allerede før vi offisielt har åpnet opp. For 2024 har vi forhåndsbestillinger på over 30 000 kuponger med gavekort. For deg som er en av våre pizzapartnere, vil dette kunne gi dere en svært god ekstraomsetning.

Hva har dere å tape? Ingenting! Dere selger pizza, og samtidig bidrar til et konsept som hjelper idrettslag og skoleklasser med å tjene penger til sine viktige formål. 

Pizzalotteriet starter 1. januar

Bli med og gjør Pizzalotteriet til en suksess, samtidig som du hjelper barn, unge, lag og foreninger til å realisere sine mål og drømmer. Fra 1. januar 2024 setter vi i gang, og sender ut kuponger til de første gruppene som allerede er påmeldt.

Dette blir gøy, og vi gleder oss masse! Hyggelig om vi får deg med på laget vårt!

Bilde av stor pizza delt opp