Vi søker flere pizzapartnere

DugnadPartner inviterer din restaurant til å bli vår pizzaleverandør. Lag, grupper og foreninger over hele landet arrangerer Pizzalotteri, hvor digitale pizzagavekort blir benyttet som premier. 150 restauranter- og pizzakjeder har allerede meldt seg på – bli med du også!

Vil din restaurant være med på moroa ved å selge pizza til oss, og samtidig få mulighet til å la nye kunder få teste ut deres pizzameny?

Hva er Pizzalotteri?

Pizzalotteri er en enkel og morsom dugnad hvor lag, grupper, foreninger og organisasjoner kan arrangere sitt eget pizzalotteri og tjene ekstra penger, enten det er en innsamling til skoletur, nytt utstyr for klubben, eller andre formål.

Bilde av nøytrale kuponger til pizzalotteri

1. Selg pizzakuponger

Gruppene selger pizzakuponger, enten ved å gå rundt i nabolaget eller i andre arenaer. Hver kupong gir en heldig vinner av et pizzagavekort.

Bilde av pizzagavekortet til DugnadPartner

2. Vinn gavekort på pizza!

Vinneren får et digitalt gavekort på en rykende fersk pizza, fra en av våre Pizzapartnere. Det er her restauranten din kommer inn i bildet.

Se liste over alle våre pizzapartnere.

Hva vil det si å være pizzapartner?

Vi kjøper pizza av deg – kr. 200,- pr pizza!

  1. Som pizzapartner skal innehaver av gavekortet kunne bruke dette hos deg, hvor de kan velge en stor pizza basert på et utvalg pizzaer dere selv velger ut.
  2. For hvert gavekort du tar imot, betaler vi kr. 200,- til deg og restauranten din.
  3. Hver måned vil du få en rapport fra oss på hvor mange gavekort som er registrert brukt hos deg. Du sender faktura med 14 dager forfall.

Slik bruker du pizzagavekortet: Se brukerveiledning (pdf)

Hvorfor bli Pizzapartner?

Pizzalotteri har blitt populært, og våre pizzagavekort som kan brukes til premier har mottatt svært god respons allerede før vi offisielt har åpnet opp. Vi har et mål om 100 000 solgte gavekort hvert år.

For deg som er en av våre pizzapartnere, vil dette kunne gi dere en svært god ekstraomsetning, og ikke minst får dere en god mulighet til å la nye kunder teste ut deres pizzameny.

Hender som lager pizzadeig
Vi kjøper pizza av deg – kr. 200,- pr pizza!

Hva har dere å tape? Ingenting! Dere selger pizza, og samtidig bidrar til et konsept som hjelper grupper, lag og foreninger med å tjene penger til sine viktige formål. 

Gavekortsalget starter 1. april 2024

Bli med, og gjør pizzagavekortkonseptet vårt til en suksess! Dette blir gøy, og vi gleder oss masse! Hyggelig om vi får deg med på laget vårt!

Bilde av latop med pizzapartneroversikt fra dUGNADPARTNER

150 restauranter har allerede meldt seg på

Her finner du de kjente pizzakjedene, som for eksempel Domino’s og Bankers Pizza, og enkeltstående aktører. Bli med du også!

Se oversikt over alle pizzapartnere

Lotteri- og stiftelsestilsynet logo

«Ja, men er pizzalotteri- og gavekort lovlig da?

Lotteri og stiftelsestilsynet har godkjent at Dugnadpartner sin aktivitet med lotteri- og pizzagavekort er innenfor regelverket.

Om godkjenning av lotteri

Bilde av stor pizza delt opp