Gjør avfall til inntekt – Start din pantedugnad i dag

Hei og velkommen til oss på Dugnadpartner! Vi har en helt fantastisk mulighet for deg som ønsker å samle inn penger til et felles mål,enten det er en skoletur til Polen, fotballcup i Danmark, russefeiring eller noe annet dere drømmer om. Dette kan du gjøre ved å arrangere en pantedugnad.

I denne bloggen vil dere få en trinn-for-trinn guide til hvordan man organiserer en vellykket pantedugnad.

Først og fremst, hva er en pantedugnad? I en pantedugnad samler dere inn flasker og bokser med pant og leverer disse inn for å få inntekt for deres felles mål. En flott måte å bidra til flere positive aspekter samtidig. Ikke bare får dere samlet inn penger til deres mål, men dere bidrar også til et bedre miljø ved å fjerne avfall.

Å organisere en pantedugnad med Dugnadpartner er enkelt! Alt du trenger å gjøre er å følge disse stegene:

1. Påmelding til pantedugnad

For å starte en pantedugnad, begynner du med å registrere deg via Infinitums egen nettside. Dette gjøres ved å fylle ut et påmeldingsskjema. Registreringen er helt gratis, og etter at du har registrert deg, vil du motta en bekreftelse samt et unikt kundenummer. Dette kundenummeret er viktig for videre prosesser i pantedugnaden. Du kan finne påmeldingsskjemaet og mer informasjon her: Pantedugnad.

2. Bestilling av utstyr

Etter at du har registrert deg og mottatt ditt kundenummer, kan du som registrert kunde bestille poser og annet nødvendig utstyr for panting via Infinitums nettside. For å gjøre dette, må du logge inn på nettsiden. Etter bestilling vil innsamlingsbeholdere, etiketter og panteposer bli sendt direkte til deg. Dette utstyret er essensielt for å organisere og gjennomføre pantedugnaden på en effektiv måte.

3. Innsamling og utbetaling av pant

Når du har mottatt utstyret, kan du begynne innsamlingen av tomgodset. Start å samle inn flasker og bokser. Det kan være lurt å ha et sentralt sted hvor alle kan komme og levere pant. Hvis pantelappen på en flaske eller boks er uleselig, kan du kontakte Infinitum direkte for manuell utbetaling.

4. Forberedelse til henting

Etter at du har samlet inn en betydelig mengde tomgods, er det på tide å forberede det for henting. Samle tomgodset i de utleverte panteposene, forsegle dem godt, og merk dem med etikettene fra Infinitum. Det anbefales å fylle posene helt for å sikre miljøeffektiv transport.

5. Gratis henting

Når panteposene er fulle, kan du bestille gratis henting. Dette gjøres enkelt via Infinitums nettside. De fulle posene vil deretter bli fraktet til Infinitums produksjonsanlegg hvor innholdet blir telt og registrert.

6. Utbetaling

Utbetaling for innsamlet pant skjer to ganger per måned. Betalingen vil bli gjennomført etter at tomgodset er mottatt og behandlet hos Infinitum. Dette sikrer en jevn og pålitelig inntektsstrøm fra din pantedugnad.

Hos oss på Dugnadpartner tilbyr vi flere ulike produkter for dugnad, som for eksempel salg av honning, kransekake, Pizzalotteriet og Fyrverkeri. Vi har også alternativer som tøyinnsamling der dere kan samle inn brukte klær for å tjene penger. Vi tror på å gi dere muligheten til å tjene penger på en ansvarlig og bærekraftig måte.

Pantedugnad er en enkel og effektiv måte å samle inn penger på, og det fokuserer samtidig på viktigheten av å resirkulere. Så, hva venter du på? Start din pantedugnad i dag og ta et steg nærmere ditt mål, med oss på Dugnadpartner.

Husk, hver boks, hver flaske teller. Ikke bare for deres innsamling, men for vår planet også. La oss gjøre avfall til inntekt sammen!

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt. Ønsker du ekstra raskt svar, send sms eller ring til 411 13 004.