Fem grunner til å selge honning som et dugnadsprodukt

En av våre dugnader er honningdugnaden, hvor du kan selge honning. Honningen er 100% naturlig ekte birøkterhonning, og kommer på store 1,1 kgs glass.

1. 100 % naturlig

Ekte birøkterhonning er et naturlig produkt og høstes i bikubene, og presenterer intense farger, aromaer og smaker. Honningen gjennomgår minimal bearbeiding, og den inneholder ingen tilsatte ingredienser eller tilsetningsstoffer. Derav vår saying: «Rett fra kuben og ned i glasset».

2. Alternativ søtningskilde

Honning inneholder naturlige næringsstoffer, inkludert vitaminer, mineraler og antioksidanter. Mange velger å bruke honning som en alternativ søtningskilde til sukker og kunstige søtningsmidler.

honning-ektebirokterhonning-illustrasjonsfoto-dugnadpartner

3. Unike karaktertrekk

Ekte birøkterhonning har lenge vært knyttet til ulike tradisjonelle bruksrområder, og kan anses som et naturlig produkt med ulike egenskaper. Mange opplever også at honning kan ha en beroligende effekt på halsen og bidra til å lindre ubehag ved hoste og sår hals. Det er imidlertid viktig å merke seg at disse påstandene ikke nødvendigvis er vitenskapelig bevist.

4. Miljøbevissthet

Å selge ekte birøkterhonning som et dugnadsprodukt bidrar til å øke bevisstheten om viktigheten av birøkting. Dette engasjerer samfunnet i støtte til bier og andre pollinatorer, som er avgjørende for pollinering av planter og opprettholdelse av økosystemet.

5. God holdbarhet

Honningen har lang holdbarhet, som gjør at de som kjøper produktet på kan nyte honningen over lang tid.

Høres dette ut som noe for deg og gruppa di, kan du lese mer om honningdugnaden her. Dere kan også kombinere ulike dugnader, f.eks. ved å selge både kransekake og honning for et bredere tilbud.