De beste mulighetene for dugnad i Oslo 2024

Dugnad er en effektiv, morsom og samfunnsnyttig måte for lag, foreninger, russen og frivillige organisasjoner i Norge, inkludert vår hovedstad Oslo, å tjene penger på. Når det kommer til dugnad i Oslo, har du mange valg å velge mellom, og det er her vi kommer inn.

Vi i DugnadPartner har laget en lokal guide for å hjelpe deg i 2024, ved å katalogisere de beste dugnadsaktivitetene tilgjengelige for deg i Oslo. Ikke glem å sjekke ut våre produkter for mer informasjon!

Salg av honning

Ta dugnaden rett til forbrukerens dørstokk! Vår største og mest lønnsomme dugnad er salg av honning. Du tjener mellom 32 og 50 kr per solgte pakke, og det er alltid etterspørsel etter disse hverdagsvarene. Oslo, som en av de mest folkerike byene i Norge, gir deg et stort potensial for salg.

Salg av søppelsekker

Et annet populært dugnadsvare for salg i Oslo er søppelsekker. En absolutt nødvendighetsartikkel for alle husholdninger og bedrifter. Dette er en utmerket mulighet for din gruppe å tjene penger, samtidig som du gir noe av verdi til communityet.

Sommer: forfriskende drikke-metoden

Oslo er kjent for sine flotte parker, strender og vandredestinasjoner, spesielt i sommersesongen. Hva med å sette opp en bod med forfriskende drikker for turgåere og parkbesøkende? Drikkene er av høy kvalitet, smaksrikt, sunn og rimelig. De kommer i et bredt spekter av juice, smoothies og is-kaffe. Å tilby en forfriskning til en tørstig turist eller lokalbefolkning kan være en flott måte for deg å tjene penger på for din organisasjon.

Vinter: dugnad med Kaffe

En annen tradisjonell og lønnsom metode er kaffesalg. Norge er en av verdens største konsumenter av kaffe per innbygger, og hva er vel bedre enn en varm kopp kaffe på en kald Oslo-morgen? Vi tilbyr høykvalitets kaffebønner du kan selge, uansett hva formålet med dugnaden din er.

Bakerivaresalg

Hvis du vil se lidenskapen blusse opp i Oslos innbyggere, prøv bakevarer. Brød, bolle, kaker – du nevner det, og vi har det tilgjengelig for salg. Våre gode kvalitetsprodukter vil gjøre det enkelt for din gruppe å selge som en del av deres dugnad.

Les mer om Kakesalg som dugnad: Oppskrifter og tips for maksimal fortjeneste.

Med over 30 millioner NOK hjulpet i dugnadsarbeid, har vi hos DugnadPartner som mål å gjøre det enkelt for grupper å tjene penger. Bor du i hovedstaden og tenker på en dugnad i Oslo 2023, har vi mange potensielle muligheter for deg.

Dugnad er en fantastisk måte å styrke samholdet i din gruppe, samtidig som du oppnår noe positivt. Så uansett hva organisasjonen, laget, foreningen eller russetiden din har planlagt for 2023 i Oslo, kan du gjøre det med en dugnad!

For mer informasjon, og for å se vårt fulle utvalg av produkter tilgjengelig for dine dugnadsaktiviteter i Oslo, besøk oss på dugnadpartner.no/produkter.

Bli med oss i dugnadsånden!