Kakesalg som dugnad: Oppskrifter og tips for maksimal fortjeneste

Julen nærmer seg, og gatene fylles med julelys, julemusikk og forventningsfulle mennesker. Det er en tid for glede og samhold, men også en tid hvor mange ser etter muligheter for å tjene litt ekstra. Dugnad er en gammel favoritt når det kommer til innsamling, men hva om vi kunne gjøre det litt mer spennende i år?

I denne artikkelen skal vi utforske en alternativ, men likevel tradisjonsrik måte å tjene penger på dugnad i julen. Vi snakker om kakesalg, og ikke hvilken som helst kake, men en skikkelig juleklassiker: Kransekake fra Kransekakebakeren AS! Så sett deg godt til rette, for her kommer en guide som kan gjøre denne julen ekstra lønnsom for deg og din organisasjon.

Hvorfor kakesalg?

Kakesalg er en fantastisk måte å engasjere folk på. Det er noe alle kan relatere til, og hvem kan motstå duften av nybakte kaker? Det er også en flott måte å tjene penger på, spesielt i juletiden når alle er i gavehumør.

Hvis du er på jakt etter den ultimate kaken for å booste inntektene fra kakesalget ditt, trenger du ikke lete lenger enn Kransekake fra Kransekakebakeren AS.

Denne majestetiske kaken er en fryd for både øyet og ganen. Den veier imponerende 1,1 kg og kommer med ekstra pynt som smellbonboner og norske flagg. Men det som virkelig setter denne kaken i en klasse for seg, er dens glutenfrie sammensetning og høye innhold av mandler—hele 34 %! Dette gjør den ikke bare deilig, men også tilgjengelig for de med spesielle diettbehov.

Bilde av kransekake og kransekakeeske for kransekakedugnaden til Dugnadpartner
Selg kransekake fra Kransekakebakeren AS

Kransekake er mer enn bare en kake; det er en del av norsk kultur og tradisjon. Den er et must på ethvert festbord og er spesielt populær under juletiden. Kransekakebakeren AS har virkelig mestret kunsten å lage denne kaken. Den er laget med ekte råvarer, noe som gir den en seig og ypperlig kvalitet. Det beste av alt er at denne kaken er skreddersydd for dugnadsaktiviteter. Så hvis du er en del av et idrettslag, en forening, en skole eller en annen organisasjon som trenger å samle inn penger, er dette en fantastisk måte å gjøre det på.

Hvordan tjene penger?

Prissetting

Prisen bør reflektere kvaliteten på kakene og den innsatsen som har gått inn i å lage dem. Men husk, det er en dugnad, så prisen bør også være overkommelig.

Salgssted

Velg et sted med høy trafikk, som et kjøpesenter eller en skole. Jo flere mennesker, jo større er sjansen for at du selger mer.

Andre tips

  • Tilby smaksprøver for å lokke til deg kunder.
  • Lag en hyggelig atmosfære med julemusikk og dekorasjoner.
  • Ha en mobil betalingsløsning klar, slik at folk enkelt kan betale med kort.

Å tjene penger på dugnad kan ofte føles som en stor utfordring, men med de rette verktøyene og produktene kan det bli en lek. Kakesalg som dugnad i julen er en fantastisk måte å kombinere det beste av to verdener: deilige kaker og god fortjeneste.

Og når du har et ess i ermet som Kransekake fra Kransekakebakeren AS, er suksess nesten garantert. Så hvorfor ikke ta steget og prøve en kransekakedugnad i år? Det er både gøy og lønnsomt, og hvem vet, det kan til og med bli starten på en ny juletradisjon for din organisasjon.

Så ta sjansen, spre litt juleglede, og fyll kassen med penger som kan gå til en god sak. God jul og lykke til med dugnaden! 🎄🍪

 

Salgsplakat for russepakka til Dugnadpartner

Russepakken – Skreddersydd dugnad for russ

Er du russ og på jakt etter en dugnad som virkelig kan gi god fortjeneste? Da bør du ta en titt på Russepakken fra Dugnadpartner. Denne pakken er spesialdesignet for russ og inkluderer både honningglass og kransekaker. Det beste av alt? Med denne pakken kan du tjene opp til 4480,- pr. person! Dette er en fantastisk måte å finansiere russefeiringen på, samtidig som du selger produkter som folk faktisk vil ha. Så hvorfor ikke kombinere det beste fra begge verdener med Russepakken?