Ekte og bærekraftig birøkterhonning

Honningen fra Dugnadpartner kommer fra Miel Los Ángeles, hvor stikkord er «ren, naturlig og håndverk».

Honning med familietradisjon

Honningen er produsert av Miel Los Ángeles i Spania. Spansk honning er av ekstraordinær kvalitet, en av de beste i verden! Honningen høstes naturlig i bikubene deres og presenterer intense farger, aromaer og smaker. Helt naturlig!

Jeg følger i fotsporene til foreldrene mine og besteforeldrene mine, slik de gjorde med deres forfedre. Siden jeg var liten har jeg tilegnet meg familietradisjonen, og nå med min egen biefarm kombinerer jeg denne arven med teknologi, for å produsere en naturlig honning av høy kvalitet  full av unike aromaer og smaker.

Sergio Gil, 5. generasjon birøktere fra Extremadura

Hvorfor har vi gått for spansk honning?

Spania, med sine 35 000 birøktere, er Europas birøkterhovedstad, og selger mest honning i hele Europa. Spansk honning er kjent for sin høye kvalitet og renhet, noe som gjør den populær også utenfor Spanias grenser.

I Norge i dag er vi omtrent 50 % selvforsynt med honning, og det er derfor en mangel. Derfor valgte vi Miel Los Angeles i Spania som vår leverandør av honning. Deres honning er naturlig krystallisert, et tegn på kvalitet, da bare pasteurisert honning forblir alltid flytende.

Les mer om honningdugnaden

ektebirokterhonning-krukke-dugnadpartner

Tre grunner til å elske honning

1. Smaksopplevelse fra naturen

Honning har vært en favoritt i tusenvis av år, og det er ikke bare fordi det er søtt og godt! Den unike smaken er som en for mange en fest for smaksløkene, og det er det som gjør honning så spesielt.

2. Bytt sukker med honning

Selv om sukker og honning inneholder like mange kalorier, kan det være smart å bytte ut sukker med honning i ny og ne. For når du spiser honning, får du i deg mange sporstoffer som kroppen trenger – og som ikke finnes i sukker. Du kan for eksempel erstatte sukker med honning når du lager brød, marinader og kaker. Men husk, barn under ett år skal ikke få honning, fordi det kan føre til bakterieinfeksjonen botulisme.

3. Ren naturlighet fra kube til glass

Honningen vår kommer rett fra kuben til glasset, og gir deg en 100 % naturlig smaksopplevelse.

Les gjerne også:

Honningkrukker med etiketter tilpasset ulike lag, foreninger, russ og grupper for DugnadPartner