9 kreative dugnadsideer du må prøve

Har du noen gang stått overfor utfordringen med å finne nye og spennende dugnad ideer til din organisasjon eller gruppe? Ingen tvil om at det kan være en utfordrende oppgave å komme på en kreativ ide for å samle inn penger. Frykt dog ikke! Dugnad Partner er her for å gi deg de beste dugnadsideene. La oss dykke inn i ti kreative dugnadsideer du må prøve for å bringe inn det ekstra beløpet til ditt lag, forening, russ, eller din frivillige organisasjon.

1. Kakesalg

Elsker alle i organisasjonen din det søte liv? En kransekakedugnad vil ikke bare bidra til å samle inn penger, men også spre glede blant kjøpere. Lær mer om dette på kransekake.

2. Pizzalotteriet

En annen fantastisk ide er å organisere et pizzalotteri. Dette kan raskt bli en gruppefavoritt, ettersom alle elsker pizza! Se mer her på pizzalotteriet.

3. Tøyinnsamling

Tøyinnsamlinger er dugnadsideer med dobbelt formål. Ikke bare hjelper de gruppen din med å tjene penger, men de bidrar også til et grønnere miljø ved å gjenbruke klær. Finn mer informasjon om dette på tøyinnsamling.

4. Honning

Har du tenkt på å selge honning som din neste dugnad? Det er ikke bare et sunt alternativ til kaker, men også et populært produkt som folk elsker. Les mer om dette på honning.

5. Fyrverkeri

Selge fyrverkeri i forbindelse med nyttårsfeiringen kan være en eksplosiv suksess! Deadlines er selvfølgelig viktige, men gevinsten kan være stor. Se mer her på fyrverkeri

6. Kunstauksjon

Er det kreative talenter i gruppen din? Hva med en kunstauksjon der medlemmer lager og donerer kunstverk for å samle inn penger til gruppen.

7. Årlig løp

Planlegge et årlig løp der deltakerne betaler en liten avgift for å delta. Profitt fra registreringsavgiftene kan gå direkte til din gruppe.

8. Gjenbruksmarked

Dette er en fin måte å hjelpe samfunnet på, samt samle inn penger. Gjenbruk er bærekraftig og miljøvennlig, og man kan tjene gode penger på det! Les mer om dette på pantedugnad.

9. Matfestival

Ha en matfestival der alle lager sin signaturrett og besøkende kjøper smaksprøver. Dette er en fantastisk måte å vise frem matlagingsferdighetene dine samtidig som du samler inn penger for en god sak.

Disse er bare noen få av de mange kreative dugnadsideene som er der ute. Med litt fantasi, hardt arbeid, og en god holdning, kan du hjelpe organisasjonen din å nå sine økonomiske mål. Lykke til!