Tjen mer ved å bruke Vipps på dugnad

Med Vipps har det blitt utrolig enkelt å betale. Vipps, så er pengene overført. Om man utnytter dette, så kan man gjøre det vesentlig enklere for familie, venner og naboer å kjøpe dugnadsprodukter av deg.

Når det er enklere å betale, så kjøper flere – og det blir mer penger i lommeboka til deg. Her er noen gode triks du kan bruke for å tjene mer på dugnaden med vipps.

Skriv ut Vipps plakat

Skilt der det står "Her kan du betale med Vipps"

Det første du burde gjøre er å laste ned et ordentlig Vipps skilt. Det kan du gjøre her. 

Hvis du går dør til dør, eller står på en stand kan det gjøre dugnadsarbeidet mye enklere.

Virk profesjonell
Om du kan, bør du også laminere arket – så slipper det å bli stygt. Skriv også nummeret tydelig, så folk slipper å lure. Du vil vel ikke at noen skal sende penger til feil nummer?

Når man i tillegg bruker Vipps logoen, virker det du gjør mer troverdig. Husk at små detaljer som dette teller når du selger! Det er viktig at folk stoler på at pengene du samler inn går til det du sier.

Be om penger

Flere folk kjøper om man kan kjøpe på kreditt, og betale senere. Det er ikke nødvendigvis fordi de ikke har penger, men ofte fordi tanken på at å betale er stress. Inkassobyråene er levende eksempler på det.

Med Vipps kan du gi folk muligheten til å betale senere. Du slipper i tillegg å ta en ubehagelig samtale senere – for med Vipps kan du enkelt be om å pengene på konto.

Er det risikabelt å la folk betale på kreditt? 
Om det er folk du kjenner, og stoler på er det sjeldent et problem å få igjen penger. Det kjenner man ofte på magefølelsen.

Selger du derimot til fremmede, bør du være litt mer skeptisk. Spesielt om det er liten sannsynlighet for å se dem igjen. Da er er det bedre å få pengene samtidig som du gir varene.

gruppe som tjener penger med dugnad

Vipps for lag og foreninger

Om dere en et lag eller en forening bør dere opprette en vipps sammen. Hvis man virkelig vil gjøre det enkelt, kan man kjøpe telefonnummer som er kortere. Det virker også mer troverdig.

Dere kan opprette vipps sammen her. Kontoen vil være aktiv etter kun 24 timer, så det er virkelig verdt å sjekke det ut.

En annen fordel ved å ha Vipps konto som lag eller forening, er at det er gratis for folk å vippse summer over 5000 kroner. Om du er god til å selge – så er det ikke uvanlig å se en slik sum i historikken din.

Hold oversikt

Når man er mange mennesker, kan det lett går i surr når man organiserer dugnadsarbeid. Derfor er en stor fordel med vipps at man har fullstendig oversikt over hvem, og hvor mange som har betalt. Om et beløp er feil, kan man enkelt sende melding i vipps chatten.

Om man bruker både kontanter og vipps samtidig, kan man fort gå i surr. Derfor anbefaler vi at man prøver å holde seg til vipps – istedenfor å blande.

De fleste foretrekker uansett å bruke vipps, så det burde ikke være noe problem.

Populariteten øker – utnytt det

 

Vipps blir en større del av livene våre. Nå som du kan bruke vipps i nettbutikk  vil flere ha for vane å bruke vipps i hverdagen.

Det bør absolutt utnyttes! Så begynn å bruke vipps når du er på dugnad. Og vipps! Så har du mer penger i lommeboken. 🙂

Bestill dugnad!

Vi har Norges best betalte dugnad. Tjen 200 pr. sekk med dopapir. 

 

BESTILL DUGNAD

FÅ STARTPAKKEN GRATIS

Få gratis startpakke til russetiden! Inneholder blant annet maler for kontrakt, avtaler for kjøp av russebuss/van, tips og tilbud på finansiering. 

Få gratis

Ta kontakt, og få tilbud

Kom i gang

Vi har lang erfaring med dugnad. Hvis du er usikker, eller vil ha et godt tilbud er det bare å ta kontakt.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.