Her er dopapiret du selger mest av på dugnaden

Det er stor forskjell på hvor mye fortjeneste man kan få for en sekk med dopapir. Men det mange glemmer, er at kvaliteten har mye å si for hvor lett det er å selge.

Her har vi laget noen gode argumenter du kan bruke, når du skal selge vårt dopapir «Ooops! Sensitive».

Nordmenn liker norskprodusert best

Flere nordmenn svarer at de foretrekker norskproduserte produkter over andre. Derfor er det lett for mange å kjøpe en ekstra sekk av dopapiret vårt: Det er nemlig produsert på Vajda Papirfabrikk i Drammen.

Når du selger dette, bør du derfor nevne: 

  • Det at dopapiret er kortreist, betyr at det er bedre for miljøet.
  • Det er mange krav til produksjonen i Norge – men det betyr også at det blir bedre kvalitet. Derfor ser mange på «Norskprodusert» som et kvalitetsstempel.
  • I tillegg betyr det gode arbeidsvilkår for ansatte, og at man støtter norsk økonomi.

Oooops! Sensitive passer for alle

Helt ærlig – kan du tenke deg noe verre enn en allergisk reaksjon fra dopapir? Dessverre finnes det mye dårlig dopapir der ute, med mye giftstoffer. Og noen reagerer mer enn andre.

Mange (spesielt barnefamilier) er spesielt opptatt av å skjerme seg selv fra skadelige stoffer og allergifremkallende stoffer. Derfor er det flott å nevne dette når du skal selge.

Miljøvennlig og etisk dopapir

Mange er opptatt av at forbruket vårt ikke skal skade naturen. Både Grønn Punkt, Svanemerket og FSC merket, betyr at dopapiret vårt er i tråd med etiske og miljøvennlige prinsipper.

Påpek at ved å velge å kjøpe «Oooops! Sensitive», gjør man et valg for å bevare miljøet. I tillegg til å sørger for at å støtte produkter er produsert på en etisk måte. Uten utnyttelse av arbeidskraft.

Litt luksus i hverdagen – ekstra mykt dopapir

Vi kan vel alle være enig om at det billigste dopapiret i butikken, er litt kjipt og tørt. Oooops! Sensitive er ekstra mykt, for ultimat komfort. Den lille luksusen, setter de fleste nordmenn pris så.

Til slutt: Det er et vanvittig godt kjøp

Det er en grunn til at dopapir er det mest populære produktet å selge på dugnad. Man kan aldri få nok av det. Og det finnes ikke noe verre en å oppdage at man er tom for dopapir.

Men i tillegg til dette – så er dopapiret vårt en fantastisk god deal. Det lokalproduserte dopapiret gir god samvittighet. Nevner du alt dette, er det god sjanse for at du greier å selge en sekk ekstra.

Lykke til! Kontakt oss gjerne om du lurer på noe – vi er eksperter på dopapir dugnad. 

Bestill dugnad!

Vi har Norges best betalte dugnad. Tjen 210 pr. sekk med dopapir. 

BESTILL DUGNAD

FÅ STARTPAKKEN GRATIS

Få gratis startpakke til russetiden! Inneholder blant annet maler for kontrakt, avtaler for kjøp av russebuss/van, tips og tilbud på finansiering. 

Få gratis

Ta kontakt, og få tilbud

Kom i gang

Vi har lang erfaring med dugnad. Hvis du er usikker, eller vil ha et godt tilbud er det bare å ta kontakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.